Woonhuis Den Haag

compleet interieur, 2021
Woonhuis Den Haag Brandsing Meubelmakers

'verrijdbaar kookeiland'

In een prachtig renovatiepand in Den Haag staat een hele bijzondere keuken. De klant kwam zelf met een ontwerp en vroeg hierbij om advies. Ze wilde namelijk een verrijdbaar kookeiland!

Bij feestjes wordt het een bar, bij mooi weer kookt men buiten en bij het kerstdiner staat het als pronkstuk langs de keuken geparkeerd. De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als de lengte van een verlengkabel!

De hoofdmaterialen van dit project zijn Berken multiplex, beplakt met Forbo. Een prachtig eindresultaat waar wij zeer trots op zijn!

" We zijn heel blij met onze keuken van Brandsing. We hadden een idee over de sfeer en uitstraling voor de keuken. De juiste indeling, grootte en plaats van het kookeiland bleef zoeken omdat dit heel bepalend is voor het gebruik van de ruimte. Toen we op internet een keukenelement op wielen zagen, viel alles op z’n plek: een verrijdbaar kookeiland bood de flexibiliteit die we zochten. Brandsing was meteen enthousiast en heeft onze schetsen en ideeën vertaald in een prachtig ontwerp met mooie details. Het kookeiland op wielen is ideaal, we verplaatsen het kookeiland nog vaker dan we vooraf hadden gedacht: voor extra gasten is nu altijd plek! "
Woonhuis Den Haag Brandsing Meubelmakers
Henriëtte & Marcel
Onwijs blij met hun nieuwe keuken

Kom in contact!

Wil je meer weten, langskomen of een aanvraag doen?
Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.