Dit is het  TEAM

Dit is BRANDSING

Dit zijn de MEUBELMAKERS

Jelle

Sander

Dieter

Alexander

Alex

Susan

Eefje

Martijn

Falko

Marco

Paul

Stageplaatsen meubelmakers en werkvoorbereiders

Brandsing zoekt ook altijd stagiaires!

Zit jij op het HMC of soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar DE stageplek van het jaar? 
Dan zit je bij ons goed!  Wij werken al jaren samen met stagiaires en veel van onze oud stagiaires komen later terug.

We bieden je veel vrijheid om meer te leren over wat je wilt. Dus waar wacht je op, kom in contact! 
Stuur hieronder een bericht en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

vacatures

VACATURE ERVAREN VERKOOPMEDEWERKER

(32-36 uur per week, salaris conform cao)

Heb je ervaring in de interieurbouw, maar wil je meer dan kasten maken? Weet jij precies wat een meubel kost zonder naar het prijskaartje te kijken? Houd jij van de uitdaging van koude acquisitie? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Verkoopmedewerker!

Brandsing Meubelmakers is een jong en gezellig bedrijf die prachtige interieurs maken voor de zakelijke en particuliere markt. Dit doen we met een hecht team met daarin een frisse mix tussen jong en oud, man en vrouw. Met dit team
tekenen en maken we de mooiste meubels. En we zoeken jou om nieuw werk binnen te halen!

Binnen jouw takenpakket ben je verantwoordelijk voor alles wat met sales te maken heeft. Zo zoek je actief naar nieuwe leads, is koude acquisitie je niet onbekend en schrijf je passende offertes voor deze nieuwe klanten. Je bent dé vertegenwoordiger waardoor nieuwe partijen met ons in zee willen. Dit doe je offline, maar ook online. Zo voeg je nieuwe projecten toe aan onze website, die jij weer kan gebruiken als portfolio tijdens je gesprekken met de klant. Ook denk je actief na over marketing campagnes en het implementeren ervan. Idealiter ben je zelfredzaam met een camera in je hand, zodat je zelf de projectfotografie kan inplannen en uitvoeren. Kortom, adem jij interieurbouw, sales en marketing? Dan is Brandsing Meubelmakers dé plek voor jou!

Benieuwd? Kom in contact! Stuur je CV naar [email protected] en we nodigen je uit voor een kennismaking.

Tot snel!

 

VACATURE ERVAREN INTERIEURBOUWER / MEUBELMAKER

(32-36 uur per week, salaris conform cao)

Heb je ervaring in de interieurbouw? Is er geen machine waar je niks van weet? Draai jij je hand niet om bij rondwerk? Dan ben jij wellicht onze nieuwe ervaren interieurbouwer!

Brandsing Meubelmakers is een jong en gezellig bedrijf die prachtige interieurs maken voor de zakelijke en particuliere markt. Dit doen we met een hecht team met daarin een frisse mix tussen jong en oud, man en vrouw. Met dit team tekenen en maken we de mooiste meubels. En we zoeken jou om dit tot een nog hoger niveau te tillen!

Binnen jouw takenpakket ben je verantwoordelijk voor je eigen project. Vanuit de werkvoorbereiding ontvang je een stapel bouwtekeningen en barcodes. Met deze stapel in je hand en in je hoofd ga je samen met een team aan de slag om productie, assemblage en proefplaatsen vlekkeloos te laten verlopen. Ook met plaatsen ga jij mee als hét aanspreekpunt over het project, zowel naar de klant als naar je collega’s. Samen weet je de mooiste interieurstukken te realiseren!

Benieuwd? Kom in contact! Stuur je CV naar [email protected] en we nodigen je uit voor een kennismaking.

Tot snel!

 

Kom in contact!

Wil je meer weten, langskomen of een aanvraag doen?
Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.