Ons Team

Dit is het  TEAM

Dit is BRANDSING

Dit zijn de MEUBELMAKERS

Jelle

Susan

Sander

Martijn

Dieter

Falko

Alexander

Floor

Markus

Marco

Stageplaatsen meubelmakers en werkvoorbereiders

Brandsing zoekt ook altijd stagiaires!

Zit jij op het HMC of soortgelijke opleiding en ben je op zoek naar DE stageplek van het jaar? 
Dan zit je bij ons goed!  Wij werken al jaren samen met stagiaires en veel van onze oud stagiaires komen later terug.

We bieden je veel vrijheid om meer te leren over wat je wilt. Dus waar wacht je op, kom in contact! 
Stuur hieronder een bericht en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vacature fulltime werkvoorbereider

(32-36 uur per week, salaris conform cao)

Ben je op zoek naar een leuk jong team, een fijne werkplek en houd je ervan om achter de schermen ervoor te zorgen dat alles tot in detail geregeld is? Dan zoeken wij jou! 

Een dag als werkvoorbereider bij Brandsing Meubelmakers is leuk en divers: ‘S ochtends help je de werkplaats met de laatste check, voor je ze op pad stuurt naar de klant of ze in de werkplaats aan de slag gaan. 

Daarna houd jij je bezig met offertes, waarin je met leveranciers en klanten goed contact houd over alle vorderingen. Is de offerte goedgekeurd? Mooi! Je pakt een auto van de zaak en rijd naar de klant om in te meten en de laatste kleurstalen te bespreken. 

Vlak na de lunch, waarin we met heel het bedrijf even lachen en gezellig samen eten, begint het tekenwerk. Dit doe je in IMOS (tekensoftware met AutoCAD als basis). Hierin teken je alle meubelstukken uit, tot in iedere schroefpositie. Zo weten onze machines en collega’s in de werkplaats wat waar moet. 

Nog één laatste check bij de klant, en dan wordt alles doorgestuurd naar de werkplaats en kan je het materiaal bestellen. Zo schakel je tussen verschillende projecten tegelijk waarbij je collega werkvoorbereiders altijd klaar staan om te helpen!

Hieronder nog wat leuke feitjes over ons.
– Op vrijdag sluiten we de week vaak samen af met een drankje
– We komen na werk nog wel eens samen voor een bordspel avondje!
– Alexander maakt de lekkerste cocktails, en Tinus de beste taco’s

Spreekt dit je aan? Kom in contact! We laten je graag de werkplaats, jouw nieuwe werkplek en je nieuwe collega’s zien. 

Tot snel!

Vacature fulltime Meubelmaker

(32-36 uur per week, salaris conform cao)

Ben je op zoek naar een leuk jong team, een fijne werkplek en houd je ervan om samen mooie interieurs te maken en te plaatsen? Dan zoeken wij jou!

Een dag als meubelmaker bij Brandsing Meubelmakers is lekker afwisselend: ‘S ochtends help je je collega’s met de bus inladen, zodat zij kunnen gaan plaatsen. Soms ga je mee, soms blijf je in de werkplaats.

Daarna begin jij aan een nieuw project. Een vers geprinte map met tekenwerk verteld jou wat er moet gebeuren. Je zaagt de juiste platen op maat, voorziet ze van de juiste sticker en haalt ze door de kantenband machine.

Vlak na de lunch, waarin we met heel het bedrijf even lachen en gezellig samen eten, ga je aan de slag met onze CNC machine. Je scant de stickers en legt alle onderdelen op de juiste manier in de CNC. Terwijl je wacht op het volgende onderdeel, kan je veel al in elkaar zetten.

Apparatuur monteren doe je ook zelf, evenals het perfect schuren van een Hi-Macs keukenblad en het aflakken van eikenhouten fronten. Het gehele interieur wordt altijd eerst in de werkplaats perfect gemaakt, voor het naar de klant gaat!

Nog één laatste check, en dan wordt alles gedemonteerd en ingepakt voor transport. Zo schakel je tussen verschillende projecten tegelijk waarbij je collega’s altijd klaar staan om te helpen!

Hieronder nog wat leuke feitjes over ons.
– Op vrijdag sluiten we de week vaak samen af met een drankje
– We komen na werk nog wel eens samen voor een bordspel avondje!
– Alexander maakt de lekkerste cocktails, en Tinus de beste taco’s

Spreekt dit je aan? Kom in contact! We laten je graag jouw nieuwe werkplek en je nieuwe collega’s zien.

Tot snel!

Contact

Keilestraat 9A 
3029 BP Rotterdam

010 307 6710
[email protected]

Bij aankomst door de hoofdingang vindt u ons op de begane grond aan het eind van de hal links. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.