Architecten en Ontwerpers

Architecten

Brandsing begrijpt het belang van een vooraf uitgewerkt concept. Daarom bieden wij voor projecten de helpende hand op het gebied van detaillering. We geven u deskundig advies en behouden communicatie tijdens het hele proces. Wij denken graag mee, ook verder dan onze verantwoordelijkheid.

Ontwerpers

Brandsing is ook partner in productontwikkeling op het gebied van meubilair. Tijdens dit proces begeleiden wij de ontwerper in:
0002

Technische tekening

0001

3D Animatie

De kwaliteit ligt bij ons in de communicatie en openheid in het proces. Op deze manier komen wij samen met jou tot een optimaal eindresultaat.

keuken 03

Realisatie

Samenwerkingen

Met trots delen we de eer. Ons succes komt mede dankzij deze architecten, ontwerpers, aannemers en projectmanagers.
"Een top resultaat, gemaakt door een fijne club mensen. We hebben een gezamenlijk overleg gehad waarbij goed naar de wensen geluisterd werd van New Harvest en Standard Studio, vervolgens een snelle realisatie en perfecte afwerking. Thanx! Over alle punten kon gesproken worden en werd duidelijke oplossingen gegeven bij vragen. Het contact was altijd prettig. Als Standard Studio zijn wij heel tevreden over Brandsing Meubelmakers en erg trots op het eindresultaat. Wij werken nu een tijd samen met Branding Meubelmakers. Een top bedrijf en team die de mooiste ontwerpen uitvoeren!"
Iris van Gelder
Standard Studio
"Als interieurontwerpers stoppen we heel veel liefde in ons werk. We stoppen pas als we echt tevreden zijn met het ontwerp. Als het klopt. Voor ons maar vooral natuurlijk voor onze klant. En als die klant dan helemaal blij en tevreden onze ontwerpen graag gerealiseerd ziet dan is vaak de eerste vraag of wij een partij kennen die dit kan uitvoeren. En dan noemen we maar al te graag Brandsing Meubelmakers. Want die liefde voor iets moois creëren, niet de makkelijkste weg als oplossing volgen die herkennen we bij hen. Dan zijn er eigenlijk weinig woorden nog in de overdracht en kunnen wij er altijd op vertrouwen op dat onze ideeën ook een prachtige werkelijkheid worden. Kortom vakmanschap met hoofdletters kunnen wij alleen maar steunen en aanbevelen."
Josha Veenker & Eric Altorf
Huisnummer 5
"West Interieurs was al een langere tijd op zoek naar goede meubelmakers. Toen ik terecht kwam bij Brandsing werd mij al snel duidelijk dat ik contact had met een onwijs leuk, creatief en meedenkend team. Door de duidelijke communicatie en het prachtige eindresultaat heb ik mijn zoektocht kunnen staken en laat ik mijn toekomstige projecten graag weer door Brandsing uitvoeren."
Sharon Westra
West Interieurs

Contact

Keilestraat 9A 
3029 BP Rotterdam

010 307 6710
[email protected]

Bij aankomst door de hoofdingang vindt u ons op de begane grond aan het eind van de hal links. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.