• 010 307 6710
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Mon - Fri 7:00 - 16:00
Dieter Ingels
Dieter Ingels
Dieter Ingels
Dieter Ingels
Mijn naam is Dieter Ingels. Als meubelmaker ben ik graag bezig met het ontwerpen en creëren van houten interieur. Eigenlijk ben ik in mijn hoofd altijd bezig met een nieuw meubel. Vaak heb ik ideeën die na enige uitwerking toch niet uitpakken zoals gehoopt, maar soms is het net dat gouden idee waar ik op zit te wachten. Dat is het moment waarop er van de tekentafel geswitcht wordt naar de werkplaats. Al jaren is het mijn droom om een werkplaats te hebben waar alles mogelijk is. Een plek waar ik mijn gang kan gaan en al mijn ideeën kan realiseren. Samen met Falko heb ik deze droom tot werkelijkheid gebracht. Nu is het aan ons om andermans dromen leven in te blazen.

Falko Brandsen
Falko Brandsen
Falko Brandsen
Falko Brandsen
Mijn naam is Falko Brandsen. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met het oplossen van praktische problemen. De keuze was ook niet moeilijk om na mijn havo de stap te zetten naar de opleiding meubelmaker. Mijn passie is het realiseren van meubels en interieurs die voldoen aan de hoogste eisen. Het antwoord “nee, dat kan niet” is een antwoord dat je van mij niet zult krijgen. Voor alles is een oplossing. Het is geweldig om samen met een klant een perfect meubel te ontwerpen dat aan alle eisen van de klant voldoet. Om vervolgens een meubel van hoge kwaliteit te leveren.

Het Team

In 2016 is Brandsing opgericht door Falko Brandsen en Dieter Ingels. Met Falko's productiviteit en Dieter's creativiteit hebben zij een erg succesvolle start gemaakt. Ondertussen hebben zij hun bedrijf uitgebreid en zijn Frank van Leeuwen en Sam Muntinga erbij gekomen. Het is voor hun allemaal een passie om samen met de klant een meubel of interieur te realiseren dat voldoet aan de hoogste eisen. Samen maken zij een sterk team dat tegen geen enkel project nee zegt.
© 2020 Brandsing. All Rights Reserved.